Wat betekent dat Kate voor het eerst in jaren haar eerste plaats moet afstaan. Wat haar vast niet zwaar zal vallen, aangezien zij de nummer één kleedt. De Daily Mail vroeg haar lezers wie het bestgeklede lid van de koninklijke familie is, en daar rolde dus de 11-maanden oude George uit.

HIS ROYAL ADORABLENESS
Kate Middleton prijkt op nummer twee en Koningin Elizabeth sluit de top drie af. Prins William zien we pas op de zevende plaats terug. Ah gos.

Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren – maar vooral omdat we elk excuus aangrijpen voor een stel foto’s van Prins George – zetten we maar eens de beste modemomenten van de jonge prins op een rij. Komen ze:

Die keer dat George een tuinbroek met zeilboot rockte en luidruchtig speelgoed afpakte van andere kinderen, want: #peasants.

Finger, Comfort, Sitting, Child, Baby & toddler clothing, Baby Products, Toddler, Baby, Play, Lap,

Die keer dat George een outfit met meerdere zeilboten droeg, en deze #peasant zich door de schattigheid niet kon bedwingen en 'm aanraakte. #notimpressed #idontknowwhereyouvebeen.

Hair, Human body, Sharing, Tie, Toddler, Grandparent, Love, Baby, Playing with kids, Family,

Die keer dat George voor het eerst zijn loopskills liet zien in blauwe shorts en een gestreepte polo. #swag

Human, Skin, Shoe, Hand, Baby & toddler clothing, Child, Interaction, Domestic rabbit, Rabbits and Hares, Rabbit,

Die keer op het poloveld tijdens Vaderdag, toen Prins William scoorde, maar niemand het zag omdat George en zijn roodgestreepte tuinbroek de show stalen. #doubleswag

Automotive exterior, Child, Pink, Vehicle registration plate, Baby & toddler clothing, Automotive lighting, Toddler, Bumper, Automotive tail & brake light, Baby,

Kortom:

Het is een feit: The George Effect >