Wat spotten we daar op het wereldwijde web? De nieuwe campagnefoto’s van Tom Ford a/w 2014. Leuk, maar waar ons oog vooral op viel was de langbenige, blonde beauty in het midden van de foto… Ha! Dat is Valentijn de Hingh – Nederlands mooiste transgender model én ELLE Personal Style Award-winnares van 2012.

Aan WWD laat Tom Ford weten dat zijn nieuwe najaarscampage draait om individuele stijl. ‘Free to Be… You and Me’ was de inspiratie voor de foto’s, geschoten door Johnny Dufort in Londen. Naast het Nederlandse model en schrijver schitteren ook Gigi Hadid, Sabrina Ioffreda, Ella Richards, Yaya DaCosta, Lida Fox, Ashleigh Good en Natalie Westling in de campagne. En last but not least deed Toms BFF Carine Roitfeld de styling. Zou dit dan de internationale doorbraak van Valentijn zijn?

Gigi Hadid is samen met Patrick Schwarzenegger (zoon van) te zien in de Eyewear-campagne van Tom Ford >

VAN POLDER NAAR THE BIG APPLE
Zelf postte ze de foto zonet op Instagram met de tekst: ‘So proud to be part of the new @tomford A/W ‘14/’15 campaign!’. En terecht.

Congrats Valentijn!

Fashion model, Fashion, Thigh, Costume design, Fashion design, Costume, Model, One-piece garment, Makeover, Advertising,