Sponsored by Ralph Lauren Denim & Supply

Voor we je vertellen hoe jij beroemd kunt worden, even dit. 

Avicii en Ralph Lauren. De DJ en de designer. Ze zijn als twee handen op één creatieve buik. De Zweed Avicii maakt de muziek, Ralph Lauren de outfits. Qua stijl en creativiteit zijn ze een match made in heaven en werken dus al een tijdje samen; Avicii als gezicht van en Ralph als de man van van de kleren.

WAKE ME UP
En! Samen lanceren ze briljante projecten. Ben jij vorig jaar zomer ook he-le-maal los gegaan op 'Wake me up'? Ha! Dat was (één van de) de geniale samenwerking(en) tussen Avicii en Ralph Lauren.

Zo snel als die single van Avicii's knallende, wat zeggen we, méésterlijke zomerhit over de toonbank ging (lees: recordtempo), zo trending gaat de nieuwe hahstag #ProjectWarehouse worden. Mark our words.

STUUR JOUW MOVES NAAR AVICII & RALPH
Komt ie:

> Fans, fanatiekelingen en dansliefhebbers kunnen vanaf NU een korte Instavideo insturen via #ProjectWarehouse.
> Je ziet ze terug op DenimandSupply.com/Projectwarehouse.
> 25 van deze short video's worden onderdeel van Avicii's officiële teaservideo voor zijn nieuwe album, welke dit najaar verschijnt.

Je kunt je selfies tot 24 augustus uploaden en taggen op Instagram. Wij zouden zeggen: dans duizend dansjes, pak jouw 15 seconds of fame en regel een plek in de video van Avicii!

AVICII KICKS OFF #PROJECTWAREHOUSE

youtubeView full post on Youtube

Alle regels en voorwaarden vind je op DenimandSupply.com/Projectwarehouse

http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10561798&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1