Cara Delevingne heeft het er maar druk mee. Het model schetste al een heuse tassencollectie voor Mulberry en kan nu dus een 15 stuks tellende capsulecollectie voor DKNY op haar designer cv bijschrijven. Wij vermoeden trouwens dat ze daar ook nog een collectie voor Topshop aan toe gaat voegen. Maar, terug naar DKNY. De twee zijn al een tijdje een winning team en dus is het één-tweetje misschien niet zo verrassend, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Behalve het ontwerpen nam Cara ook de campagne voor eigen rekening én schreef ze eigenhandig het persbericht voor de collectie, waarin ze haar favoriete items noemt en je meteen van een paar stylingtips voorziet. Zo wordt die off-duty modellenlook wel héél makkelijk...

De collectie bestaat dus uit 15 items met oa broekpakken, sportieve croptops, mutsen en een, aldus Cara, to die for leren bomberjack. Haar tip? Laagjes! 'Ik hou van laagjes op welke manier dan ook. Er zijn 15 stuks om mee te spelen, geen regels, geen looks, alleen mogelijkheden,' zo lezen we in het persbericht. 'Voor mij begint het bij de croptop, die is essentieel,' gaat de it-Brit verder.

We moeten nog héél even geduld hebben tot de items in de schappen liggen, maar vanaf 15 oktober scoor je jouw favoriete items via dkny.com of shopbop.com. Een voorproefje vind je hieronder.

Hoera! Gisteren blies het model 22 kaarsjes uit >

Blue, Product, Yellow, Collar, Sleeve, Textile, White, Pattern, Uniform, Fashion,