‘Shoebaloo opent Amsterdamse flagship store eind oktober.’ Dit bericht belandde zojuist in onze mailbox en een kleine vreugdekreet ontglipte onze mond. Schoenentempel Shoebaloo, één van onze favoriete toevluchtsoorden in tijden van koopziekte, sale of een instant behoefte aan troostshoppen (in ELLE’s septembernummer lees je de beste excuses voor een designeraankoop OOIT), opent een nieuw shopwalhalla.

Nou zat de originele winkel al op vijf minuten loopafstand van de ELLE-burelen, te weten in de Leidsestraat, maar nu zal de winkel aan het Koningsplein (óns plein), waar tot nu toe alleen de schoenenliefhebbende man terecht kon, volledig worden omgetoverd tot flagshipstore waar zowel alle mannen- als vrouwencollecties in de schappen staan.

IT’S A CELEBRATION
En er is meer goed nieuws: speciaal voor de opening roept Shoebaloo de lijn Celebrations Editions in het leven, in samenwerking met de meest high-end internationale merken. Oa Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Dolce & Gabbana, DSquared2 en Giuseppe Zanotti ontwierpen speciale feestelijke Shoebaloo-edities van hun schoeisel, geïnspireerd op het Shoebaloo-blauw.

Wel nog even wachten geblazen dus, vanaf eind oktober barst het feestgedruis los.

Deze schoenen draag je door tot vér na je bruiloft >