Je moet er vroeg voor uit de veren, maar dan heb je ook wat. Niemand minder dan Absolutely Fabulous’ Joanna Lumley geeft het startschot voor de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Het wordt niet veel beter dan dit.

Op 1 oktober, om 7.30 uur stipt (*schrik*) moet je voor de deuren van het warenhuis in Amsterdam staan, om Joanna Lumley in levenden lijve te aanschouwen en wellicht een glas champagne, eh, kop koffie met haar te heffen.

WINNEN WINNEN WINNEN
Maar er is meer! Zo geven Joanna en de Bijenkorf drie keer een koffer weg die bomvol met Dwaze Dagen-artikelen zit.

Hoe het in z’n werk gaat? Welnu, je komt naar de Bijenkorf voor de opening, kiest aldaar een koffer en vervolgens sms je jouw keuze naar een speciaal nummer. Joanna Lumley kiest daarna de winnaar door een van de sms-ers te bellen en overhandigt de prijs hoogstpersoonlijk. Als dat geen fabulous wedstrijd is…

#DDDarling
Niet zo van de spelletjes of nét achter het net gevist? Dan kun je tijdens de opening gezellig met Joanna Lumley op de foto én, als je wilt, nog meedingen naar de andere twee koffers.

Deel je foto met Joanna, zet er vervolgens jouw favoriete quote uit de serie (of bedenk zelf een gezellig bijschrift) bij en deel de boel op Instagram of Twitter met de hashtag #DDDarling. Daarna is het duimen geblazen.

De opening van de Drie Dwaze Dagen met Joanna Lumley is op woensdag 1 oktober vanaf 7.30 uur in de Bijenkorf in Amsterdam. Daarna kun je tot en met 3 oktober naar hartenlust koopjes shoppen in de Bijenkorf.

youtubeView full post on Youtube

Al gelezen? Cheap Monday geeft gratis broeken weg! >