De allereerste Amerikaanse & Other Stories-winkel wordt binnenkort geopend (wij zijn ook eindelijk bijna aan de beurt) en ten faveure van die mijlpaal vroeg het label modeblogger Garance Doré een reeks ‘stories’ te fotograferen.

Mocht je je verhopen op foto’s van je ne sais quoi-achtige Doré-types in & Other Stories-kleding: helaas. De eerste beelden zijn binnen en die zijn misschien nog wel veel leuker dan het type foto’s dat we allang kennen van Doré. In plaats van mensen, zien we auto’s, gebouwen, paaltjes, trappen en allerlei andere straatvoorwerpen die Doré aan & Other Stories-items deed denken.

Doré: ‘Dit project was wat anders dan een model kleding aantrekken: in plaats daarvan moest ik objecten gaan observeren. Daarom was dit project interessant, maar het was ook een uitdaging om passende patronen of kleuren op straat te vinden. Door het project werd ik even een toerist in mijn eigen stad, die probeerde alledaagse straatvoorwerpen op een artistieke manier te bekijken.’

TOERIST DORÉ
Wat toerist Doré zoal vond: pretzels, hanglampen, Chinese restaurants (om de kastanjebruine kleur) en stadsbussen (om de slurf in het midden, en verdomd – dat is nét de zijkant van een & Other Stories-tasje).

En dan nu: streetstyle rechtstreeks uit Londen >

Tower, Symbol, Commercial building, Signage, Sign, Emblem, Engineering, Crest, Government,