Op het program oa: de lancering van een nieuw limited edition horloge (het centerpiece van Watch Hunger Stop, want voor ieder verkocht klokje krijgen 100 kinderen in hongersnood een voedzame maaltijd aangeboden), de première van een video geschoten door National Geographic met Halle Barry (waarvoor de actrice naar Nicaragua afreisde voor het nodige veldonderzoek) én een T-shirt giveaway.

BABES IN DE BRES
En laten nou knapperd Chrissy Teigen en Victoria’s Secret Angels Candice Swanepoel en Lily Aldridge (laatstgenoemde was ook vorig jaar al van de partij) zich nou graag aansluiten bij Kors’ filantropische gedachte. De drie babes gingen gewillig op de foto om het speciale T-shirt, dat van 16 oktober tot 1 november zal worden weggegeven in geselecteerde Michael Kors shops, te promoten.

De shortfilm van Halle Berry zal op 16 oktober op CNN worden uitgezonden en daarna via WatchHungerStop.com te zien zijn. Het nieuwe limited edition (en unisex) Watch Hunger Stop-horloge is vanaf oktober exclusief verkrijgbaar bij Michael Kors stores en via michaelkors.com.

Onlangs bereikte Michael Kors nog een bijzondere mijlpaal met zijn Watch Hunger Stop Watch >