Zevenentwintig is ze al, en tóch is ze nog niet echt gemeengoed bij de massa – waarschijnlijk doet Sarah Gadon dan ook nog geen bel rinkelen. Maar da’s niet gek, en ’t heeft ook een reden: ze speelde tot nu toe alleen nog in ‘moeilijke’ films, zoals David Cronenbergs Cosmopolis – waar ze naast Robert Pattinson schittert – en Maps to the Stars – waar ze óók naast R-Patz schittert.

Het leverde haar misschien geen grote naamsbekendheid op, maar wél een flinke portie critical acclaim en jubelende recensies.

Afijn. Er zit voor Gadon nu een film in de pijplijn die wél voor het grote publiek is gemaakt – Dracula Untold – dus we voorspellen andere tijden voor Gadon in afzienbare tijd. In de tussentijd snitchte Asos haar alvast voor de cover, want ’t stijlgevoel van Gadon is ook nog eens heel dik in orde. 

De moeite waard om te lezen, dus. Of bekijk hieronder nog even de trailer van A Dangerous Method, waarin ze naast Keira Knightley en Michael Fassbender te zien is. En vergeet niet de nieuwe collectie van Asos te checken natuurlijk.

Hoe zou het gaan met kersvers koppel Robert Pattinson en FKA twigs? >

youtubeView full post on Youtube