Klinkt alsof je in de schoenenhemel bent belandt? Zorg dat je tussen 3 en 18 november in de (redelijk) nieuwe Prada-winkel jouw eigenste paar scoort.

PRADA MADE TO ORDER
Het project is simpel, doch o-zo hebberigmakend: het Made To Order Lace-up Shoes Project geeft je de keus uit 32(!) verschillende kleuren (van kobaltblauw tot mango) waarmee je een enkel- of tweekleurige schoen kunt samenstellen. Wie dacht dan klaar te zijn, heeft het mis: u mag ook nog een van de vijf verschillende tinten (spek)zolen uitkiezen. En Prada maakt het nóg lastiger. Want wil je jouw schoen in boterzacht, croco- of slangenleer?

De keuzes, de keuzes. Wij zouden zeggen: maak drie briljante combinaties, voor elk moment van de dag (ochtend, middag, avond) één. Oja, en vergeet niet je initialen door te geven, want hé, het is potdikkie jóuw schoen. (Initialen worden in goud in de zool gebrand, dus hier geen keuzemomentje meer, gelukkig.)

Bestellen kan dus tussen 3 en 18 november in de Prada-store in Amsterdam. Na ongeveer zestig dagen zijn de schoenen klaar om gedragen te worden.

En dan weet je zéker dat je een paar echte Prada's in handen want. Want, o hemel, er is recent nog een gigantische bulk nep-Prada's gevonden... >