Rumour has it dat Puma-ambassadrice Solange Knowles post-wedding een heule slimme zet heeft gedaan. Ze zou voor het sportmerk, waar ze niet alleen ontwerper, maar sinds dit jaar ook art director voor is, een collega uit de muziekbusiness hebben gecharterd.

Volgens WWD weten meerdere bronnen te bevestigen dat Rihanna haar handtekening onder een Puma-contract zou hebben gezet. Kost wat, zo’n samenwerking (naar verluidt een getal met 7 nullen), maar als het waar is, zou het sportmerk wel eens een flinke imago boost kunnen gaan meemaken.

Hoewel RiRi als queen of the sportswear, die ze op straat veelvuldig draagt in de mix met designerlabels (ze was niet voor niets de eerste die gespot werd in Alexander Wang X H&M), ontelbare verzoeken van kledingmerken krijgt voor een dergelijke samenwerking, zou die met Puma ‘slechts’ haar derde zijn. Na Underwear en Jeans voor Armani en twee eigen kledingcollecties voor River Island.

Wat Puma’s snode plan is? De samenwerking zal voornamelijk focussen op footwear, zo meldt WWD. Maar Rihanna’s beroemde bips zal ook in actie mogen komen voor broeken. En ook tops zitten in de pijplijn. Hoe, wat, wanneer? Vragen die ons allen bezighouden. We houden het in de smiezen.

Dit wil je zien: de beste gifjes van Beyoncés 7/11-video >