Donderdag 26 februari is Amsterdam een shopwalhalla rijker; de eerste flagshipstore op het Europese vasteland van Topshop en Topman opent haar deuren in de Nederlandse hoofdstad. De winkel heeft een oppervlakte van 1170 m2 en is verdeeld over drie etages: Topshop op de begane grond (inclusief beautyafdeling!) en de eerste verdieping, Topman in de kelder.

Naast Topshops reguliere Denim-, Beauty- en Trendlijn zullen ook de Unique-catwalkcollectie, Boutique-lijn en de bekende designer collaborations verkrijgbaar zijn in het filiaal in 020. Dus jawel, ook Kendall en Kylies lijn kun je er deze zomer shoppen.

Opperbaas Sir Philip Green over Topshops plannen in Amsterdam: ‘The launch of our first European store is the start of a very exciting expansion plan across the continent. Amsterdam is an international city, with a burgeoning new fashion district and style conscious customer, so it feels like the right time to be here.’

Blok dus in je agenda: donderdag 26 februari om 11.00 uur moet je in de Amsterdamse Kalverstraat op nummer 48/52 zijn voor de grande opening van Topshop in NL.

TOPSHOP  MICHAEL VAN DER HAM
Om de opening extra feestelijk te maken, heeft de Britse highstreetketen een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht. Neerlands trots Michael van der Ham is aan zijn designerjasje getrokken om een limited edition canvastas te voorzien van zijn iconische prints.

En om de opening nog een beetje feestelijker te maken heeft Topman vijf exclusieve items ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn in de Amsterdamse flagshipstore, bestaande uit jersey T-shirts en -truien die een eerbetoon zijn aan de stad Amsterdam.

ACTIE @ TOPSHOP
Last but not least: Topshop geeft giftcards weg! Vanaf donderdag 26 februari om 11.00 uur sharp krijgen de eerste 50 consumenten gratis shoptegoed: de eerste 10 een giftcard twv € 100 en de volgende 40 een giftcard van € 50 te besteden bij Topshop en uiteraard Topman.

Daarbij zijn er gedurende de eerste vier dagen allemaal leuke acties en prijzen te winnen (zoals tickets voor de exclusieve Topshop-launch party 11 maart in Amsterdam), draaien er dj’s en is er een pop-up photoboot te vinden. Dit wil je niet missen!

Alle details: Kendall en Kylie Jenner ontwerpen voor Topshop >

Dit celebrity kid is het nieuwe gezicht van Topshop >

En ook Beyoncé en Topshop hebben groot nieuws... >