Lieke van Lexmond en de gillende pakketbezorger (die Zalando ooit een Loden Leeuw maar ook – heel slim – een vliegende start in Nederland bezorgde) krijgen concurrentie uit onverwachte hoek. De van oorsprong Duitse webshop lanceert volgende maand haar eerste wereldwijde spring/summer-commercial. En we kunnen je zeggen: dat is een knap staaltje fashion in film. Starring: Arizona Muse.

Gisteravond werd de film in Berlijn aan een select clubje ingevlogen modepers (ELLE was here) gepresenteerd door Team Zalando en het Brits-Amerikaanse topmodel zelf. De commercial, geschoten door gerenommeerd fotograaf/regisseur Gordon von Steiner, is genaamd Are You Ready, verwijzend naar niet alleen de aanstaande zomer vol seventies looks en bloemenprints, maar ook naar het getting ready-ritueel, het me-moment, dat je iedere ochtend, of juist vlak voor je de deur uit gaat naar een feestje, opnieuw beleeft.

Arizona kreeg voor de commercial gezelschap van collegamodellen Ola Rudnicka, Christopher Folz, Jessie Li en Sabrina Loffreda. Vanaf 1 maart zal-ie in verschillende landen, waaronder Nederland, gaan draaien, maar wij hebben al de behind-the-scenes-film in handen, waarin de modellen alvast wat ochtendrituelen uit de doeken doen. Hou bovendien ELLE.nl in de smiezen voor ons onderonsje met Arizona!

Are you ready? Go:

youtubeView full post on Youtube

Begaat Zara hier een GROTE fout? >

Q&A: model Daphne Groeneveld >