De oplettende webshopper had het misschien al gezien: Topshop heeft sinds kort zijn intrek genomen in online modewarenhuis Zalando. En dat betekent dat het gezicht van Topshop, Cara natuurlijk, nogmaals voor de camera mocht kruipen in spring/summer-waar van de Britse keten. Zalando kreeg namelijk – hoe chic – haar eigen Topshop-campagne, geregisseerd door topfotograaf en -regisseur Gordon von Steiner.

In de foto’s en commercial, waarin Cara weer heerlijk Cara is – bekijk hem hieronder en je weet wat we bedoelen – zien we het model in hits van dit seizoen: de overall, seventies flared jeans en het suède fringe-jasje. En het leuke is: wij mogen je als eerste ook de behind the scenes-video van de shoot in Los Angeles laten zien. In 3, 2, 1, actie!

CARA DELEVINGNE VOOR TOPSHOP AT ZALANDO

youtubeView full post on Youtube

 
TOPSHOP AT ZALANDO – THE MAKING OF

 
De Topshop at Zalando-campagne is overigens de opvolger van de onlangs gelanceerde Are You Ready?-campagne, met topmodel Arizona Muse, die we speciaal voor die gelegenheid het hemd van het lijf mochten vragen in Berlijn (meer in ELLE juli!). De Topshop-collectie shoppen @ Zalando doe je hier.

Zien: Snoopy in Dries Van Noten en meer designermoois >

Dit zijn de meest invloedrijke sterren en designers van 2015 >