Door Anna Wintour op de cover van Vogue worden gezet, front row zitten bij Givenchy, Balmain en Louis Vuitton, op de koffie gaan bij Azzedine Alaia, racy shoots doen gestyled door Carine Roitfeld, tickets voor het MET Gala; we moeten toegeven dat Kim Kardashian een aardig netwerk heeft opgebouwd in modeland. Maar waar we eerst nog dachten dat de realityster voornamelijk als mediastunt werd ingezet, lijkt het er nu op dat ze toch écht serieus wordt genomen.

Next up is namelijk een functie tijdens de aanstaande befaamde CFDA Awards – de Oscars van de modewereld. Kim mag er de CFDA Media Award uitreiken aan instagramoprichter Kevin Systrom. Zo maakte ze zelf via – uiteraard – Instagram bekend.
   

instagramView full post on Instagram

 
Kim voegt zich hiermee in een mooi rijtje awarduitreikers met oa Taraji P. Henson, Amanda Seyfried en Joshua Jackson. De Britse comedian James Corden werd onlangs nog bekendgemaakt als officiele host van de awardshow, die op 1 juni plaatsvindt en waarvan je natuurlijk na afloop de foto’s op ELLE.nl vindt.

Weten wie er nog meer genomineerd zijn voor een bokaal (de Olsens, Marc Jacobs, Alexander Wang!) en in welke categorie? Dat lees je hier.

Yolanthe showt haar babybuik in een strak jurkje >

Eurovisie Songfestival: de leukste reacties op social media op een rij >