ELLEgirl ligt nú in de winkel (met 2x gratis zomerse nagellak) - Go get it!

En wel hierom.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'
Nieuw: jouw maandhoroscoop voor september 2017

ELLEgirl is back! Na 8 jaar ligt deze glossy eindelijk weer te shinen in de winkels. Deze keer met beauty Roxy op de cover, winnaar van de ELLEgirl coverbattle. Deze splinternieuwe editie, een zomerspecial, staat, je voelt ‘m al: geheel in teken van de zomer.

Van ultieme zomerlooks tot bak- en braadvoorschriften en van een zomerdoeboek tot summer lovin’ survivalgids. Lees alles over de besties van Taylor Swift en laat je inspireren door Pam de wereldreizigster en urban hippie Lotus (18) die opgroeit in een kunstcommune. En we vragen de mannen van onze favoriete boyband B-Brave (de video van hun spectaculaire pop-up concert op onze redactie ter ere van ELLEgirl al gezien?) het hemd van het lijf over de liefde, relaties, vreemdgaan en hun vakantieplannen voor de zomer.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar ook: negen jonge Nederlandse talenten (waaronder een tattoo artist en een zestienjarige modeontwerper) maakten een selfie geheel in hun eigen creatieve stijl. Voor de wat intiemere kwesties is er de sexypedia. En hoe is het om op te groeien in een bekende, supergetalenteerde familie? Onder meer Emma, dochter van Daphne Deckers, en Victoria, zus van coureur Max Verstappen, vertellen openhartig over hun jeugd.

More From Nu in ELLE
20 articles
ELLE oktober 2017
Wanneer ga je vreemd? Gaan sexy appjes al te ver?
ELLE oktober 2017
Nu in ELLE: 'Wat je ook doet, stijl het af'
Nieuw: jouw maandhoroscoop voor september 2017
Maak nu kans op een goodiebag twv € 200!
De beste beautyvakmensen in Nederland op een rij

Kortom, girls, genoeg leesvoer voor de zomer! En hadden we al gezegd dat je er 2 gratis zomerse nagellakken bij cadeau krijgt? Go Get It Now! En bekijk hier de achter de schermen-video van de covercasting en shoot op het strand:

 

Video: Doogle Producties

Bekijk hier de video van het pop-up concert van B-Brave voor ELLEgirl terug >

En natuurlijk hebben we ook de foto's nog >

En zo ging het er aan toe tijdens de lancering in het Hoxton Hotel >

Zien: het backstage verslag tijdens de ELLEgirl covercasting >