Mogen we even een momentje de aandacht voor Tastees? Dit groene label bedacht T-shirts met daarop je favoriete gerechten. En.wij.willen.het.

Niet in de laatste plaats vanwege de achterliggende gedachte van Tastees. Namelijk dat we (wij, de mensch) te weinig stilstaan bij hoe goed we het hier eigenlijk hebben. In een tijd waarin onze timelines overspoeld worden met glutenvrije quinoa, glaasjes komkommerwater, #foodporn en #nomnom, bestaat er óók nog steeds ontzettend veel honger in de wereld. Wie een shirt van Tastees draagt, draagt ook een klein steentje bij aan de strijd hiertegen. Je doneert dan namelijk automatisch een maaltijd aan iemand die het minder heeft. Sterker: voor elk gerecht dat verkocht wordt, voorziet Tastees twintig schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden van een lunch via het United Nations World Food Programme.

De shirts worden bovendien gemaakt van 100% biologisch katoen in SGS-gecontroleerde fabrieken, waarbij alleen maar duurzame materialen en verfstoffen worden gebruikt. Daarnaast zijn alle shirts voorzien van een nummer, waardoor elk stuk uniek is. Kopen doe je online, voor € 35, waarna je shirt - hoe briljant - in een pizzadoos wordt thuisbezorgd.

Rest ons nog je de weg te wijzen: www.tastees.nl. Oh en in onderstaand Tastees-filmpje spot je mogelijk wat bekende gezichten die al fan zijn...

Smakelijk!

Furniture, Table, Sitting, Toy, Tableware, Picture frame, Plate, Fruit,
Ingredient, Leaf vegetable, Vegetable, Produce, Kitchen, Dishware, Home appliance, Meal, Cuisine, Cooking,
T-shirt, Cuisine, Fast food, Meal, Dish, Fast food restaurant, Comfort food, Junk food, Plate, Restaurant,
Table, Felidae, Carnivore, Small to medium-sized cats, Logo, Bottle, Cat, Retail, Shelf, Plate,
Stuffed toy, Dessert, Baked goods, Toy, Wood stain, Serveware, Cake, Sweetness, Home door, Beard,
vimeoView full post on Vimeo

Tuurlijk: nu is Taylor Swift ook modeontwerper >