Hoe doe jij je beha aan? Doe je 'm aan en maak je 'm op je rug vast? Of maak je de sluiting voor vast en draai je je beha dan om? Of maak je 'm eerst vast en doe je 'm dan over je hoofd aan? Talloze manieren, en jouw favoriet zegt dus veel over je persoonlijkheid.

Patti Wood, schrijster van Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language and Charisma, legt precies uit wat welke manier zegt over je karakter.

JE GEBRUIKT EEN BEHA MET SLUITING OP DE RUG, EN MAAKT 'M OP JE RUG VAST:

Finger, Skin, Wrist, Hand, Joint, Elbow, Nail, Thumb, Waist, Abdomen,

Je bent een supporter, wat betekent dat jij vasthoudt aan tradities en neigt vast te houden aan alles wat je ooit geleerd is. Dus het is logisch dat je voor de sluiting achter gaat, want zo deed je moeder - of je vriendinnen in de kleedkamer - het ook. Je houdt er van om onder de mensen te zijn en je kunt het met de meesten goed vinden, dus beha's kopen is weer een goed excuus om met je vriendinnen op pad te gaan. En als iemand hulp nodig heeft bij het uitzoeken van een sexy lingeriesetje of het vinden van de perfecte sportbeha - jij bent er om ze te helpen.

JE MAAKT JE BEHA AAN DE VOORKANT VAST, EN DRAAIT 'M DAN OM:

Finger, Skin, Shoulder, Waist, Joint, Elbow, Abdomen, Wrist, Trunk, Stomach,

Hallo influencer! Jij bent een vrouw die zich graag gewaardeerd en gesteund voelt en je ziet eruit zoals je jezelf wilt presenteren (zakenvrouw, moeder, sexy vrouw, whatever) en je lingerie past daar ook bij. Je bent op zoek naar mooie, opvallende beha's (een vrouw die niet bang is voor kleur of een statement maken), en je hebt een hele la vol met verschillende soorten beha's want hey, je weet maar nooit wat je gaat doen of wat je draagt dus je hebt voor elke outfit en elke gelegenheid wat nodig. En voor het vastmaken van je beha zorg je ook dat je er op je best uit ziet. No way dat jij een haakje mist of niet genoeg tijd neemt om de bandjes goed in te stellen.

JE GEBRUIKT EEN BEHA WAARBIJ DE SLUITING AAN DE VOORKANT ZIT:

Finger, Brassiere, Fashion, Nail, Undergarment, Black, Lingerie, Lingerie top, Thumb, Fashion design,

Jij ziet het leven als een kans waarbij je geen tijd te verliezen hebt, dus je gaat je tijd al helemaal niet verspillen aan sluitingen die je niet eens kunt zien. Daarom kies jij voor een sluiting aan de voorkant - je kunt 't efficiënt vastmaken en doorgaan met je dag. En omdat jij er niet van houdt om tijd te verspillen, zorg je er ook voor dat de kleding die je koopt van goede kwaliteit is (want je hebt écht geen zin om snel weer te shoppen). Als het op beha's kopen aankomt, heb je geen tijd om er een uitje van te maken - zeker niet met je vriendinnen. Je maakt slimme, weloverwogen beslissingen en je twijfelt niet aan jezelf. In andere woorden: je ziet jezelf als een #boss, omdat je elke dag kick ass bezig bent.

JE MAAKT JE BEHA VAST, EN DOET 'M DAN OVER JE HOOFD AAN:

Skin, Shoulder, Joint, Chest, Wrist, Elbow, Trunk, Waist, Undergarment, Abdomen,

Jij bent iemand die er altijd voor wil zorgen dat dingen goed gebeuren. Daarom maak je je beha één keer goed vast en vanaf daar trek je 'm aan - je weet hoe hij hoort te zitten en je hoeft je niet langer zorgen te maken of hij wel goed zit (en dat is ook waarom je sportbeha's het fijnst vindt zitten). Je houdt niet echt van aandacht, dus als het tijd is om je aan te kleden, ga je in je meest verdekt opgestelde hoekje staan om het aan te trekken. Dat betekent ook dat je solo shopt - en je hebt in je telefoon een agendapunt staan van wanneer het volgens experts weer het beste moment is om nieuwe beha's aan te schaffen. Je zorgt stilletjes dat je de juiste maten hebt, zoekt de beste uit en stopt ze discreet in je tas. En aan het eind van de dag wil je gewoon dat alles werkt, zonder dat er toeters en bellen nodig zijn.


Bron: cosmopolitan.com