Topshop Unique, de edgy high fashion-lijn die ieder half jaar op de catwalk wordt geshowd tijdens Londen Fashion Week – precies, die show waar Kendall, Cara en consorten steevast front-row zitten – wordt binnenkort eindelijk ook in Nederland verkocht.

Je begrijpt: dit wordt natuurlijk goed gevierd. En wel met een kick-off in de Topshop-winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat op 9 september, waar team ELLE haar favoriete items uit de hagelnieuwe herfst/winter-collectie (denk: luxe, maar dagelijks te dragen items, geïnspireerd op het Engelse platteland in de mix met cocktail hour), zal selecteren. Sterker nog: dat hebben we stiekem al gedaan in onderstaande video, waarin we je ook meteen voorzien van onze favoriete combinaties.

youtubeView full post on Youtube

 
Maar! Er is meer. De eerste klanten die iets uit de Topshop Unique-collectie shoppen, krijgen een Topshop & ELLE goodiebag twv € 65 cadeau, met daarin 3 Topshop-beautyproducten een halfjaarabonnement (6 nummer) op ELLE. Op=op uiteraard.

Brown, Stationery, Beige, Tints and shades, Cosmetics, Peach, Eye shadow, Office supplies, Cylinder, Silver,

 
Nog meer voorpret? In onderstaande video bekijk je de volledige catwalkshow van de herfst/winter 2015-collectie, vol klassieke items in een stoere nieuwe jas. Maak maar op, die verlanglijst. Vanaf 9 september hangt dus een steengoede selectie van deze items in de Topshop-winkel aan de Kalverstraat 48. Tot dan!