Nu met de Parijse modeweek zo in volle gang, leveren we graag hét bewijs dat modebloggers ooit echt gewone mensen waren. Modemeisjes met een creatieve missie, zullen we maar zeggen. Kijk maar.

Clothing, Sleeve, Green, Pattern, Textile, Outerwear, Style, Street fashion, Dress, Beauty,

Chiara Ferragni van Theblondesalad.com lanceerde haar blog in 2009, toen ze nog gewoon een 24-jarige rechtenstudent was. Overbodig te melden dat ze nu een van de bekendste en meest succesvolle bloggers ter wereld is.

Clothing, Footwear, Leg, Trousers, Shoulder, Photograph, Outerwear, Bag, Street fashion, Style,

De Franse Camille Charrière van Camilleovertherainbow.com begon haar blog toen ze een jaar in Engeland studeerde. Nu heeft ze onder andere social media verzorgd voor Net-à-Porter. Best een leuk baantje.

Skin, Sleeve, Denim, Shoulder, Textile, Joint, White, Elbow, Style, Waist,

Rumi Neely van Fashiontoast.com veranderde van beheerder van een simpel Ebayaccount in 2008 naar fulltime modeblogger. Ze is een van de populairste bloggers ter wereld en woont in LA.

Furniture, Couch, Sitting, Beauty, Living room, Eyelash, Headpiece, Hair accessory, Indoor games and sports, Long hair,

Kristina Bazan en haar vriendje James Chardon begonnen Kayture.com in 2009. De koud twintigjarige Kristina is nu al de grootste blogger in Zwitserland.

Clothing, Footwear, Human leg, Style, Summer, Street fashion, Sunglasses, Fashion, Blond, Beauty,

Shea Marie van Peaceloveshea.com begon als communicatie- en mediastudent. Haar blog heeft nu een whopping drie miljoen pageviews per dag.

Leg, Human body, Human leg, Style, Dress, Beauty, Fashion, Thigh, Knee, Black,

Aimee Song van Songofstyle.com begon in 2008 tijdens een studie Interieurarchitectuur. Nu is ze volledig gefocust op modebloggen en woont ze in LA.

Clothing, Footwear, Leg, Product, Sleeve, Textile, Outerwear, Dress, Style, Street fashion,

Susanna Lau van Stylebubble begon al in 2006 met het vastleggen van haar opvallende stijl. Nu heeft ze haar baan als editor bij Dazed Digital opgezegd voor een leven als blogger.

Clothing, Dress, Photograph, Style, Street fashion, Pattern, Beauty, Fashion, Electric blue, Knee,

Margaret Zhang van Shinebythree.com studeerde rechten op het moment dat ze in 2009 haar blog lanceerde. Ze is nog steeds bezig met het afronden van haar studie, want reist ondertussen de wereld over om te schrijven over de modeshows van de grootste designers.

Trousers, Single-lens reflex camera, Textile, Photograph, Lens, Fashion accessory, Bag, Style, Photographer, Cameras & optics,

Nicole Warne van Garypeppergirl.com was eerst een gewone modestudent in Sydney, die online haar oude kleding verkocht voor wat extra zakgeld. Nu werkt ze samen met luxe merken zoals Lancôme.

Dit dragen de bekendste bloggers tijdens Fashion Week >

Waarom het leven van modebloggers heus niet zo fraai is al je denkt >

Bron: ELLE Australia