Naar verluidt betaalt het lingerieconcern haar nieuwe Angels, waaronder ook de Nederlandse Romee Strijd, namelijk bar slecht. Zo zouden Karlie Kloss en onze eigen Doutzen Kroes, één van de best verdienende modellen ter wereld, het bedrijf hebben verlaten omdat ze betere loonstrookjes nastreefden.

Volgens de Amerikaanse site Page Six zouden de oudere modellen als Alessandra Ambrosio nog wel lucratieve miljoenencontracten hebben. Maar modelleren voor het bedrijf levert de jongere generaties 'slechts' een paar ton per jaar op. En dat terwijl ze zo’n 50 dagen van het jaar beschikbaar moeten zijn voor het lingeriemerk. De contracten zouden tegenwoordig kariger zijn, omdat Victoria’s Secret de afgelopen jaren steeds meer Angels in dienst heeft genomen.

instagramView full post on Instagram

Gigi Hadid zal het dan ongetwijfeld ook niet om het geld doen. Ondanks dat de blondine officieel Amerikaanse is, heeft ze haar goede looks overigens van haar Nederlandse moeder. Andere Neerlandse modellen die Hadid voor gingen waren oa Doutzen Kroes, Bregje Heinen, Dewi Driegen, Frederique van der Wal, Imaan Hammam, Lara Stone, Maud Welzen, Yfke Sturm en Romee Strijd. 

Hieronder nog een keer het filmpje waarin Gigi te horen krijgt dat ze is uitverkozen tot Angel:

Bron: quotenet.nl