UPDATE 4 november 8.10 uur:

Kendall Jenner heeft het grote Victoria's Secret-nieuws nu ook zelf bevestigd en reageert met déze prent op Instagram op haar aanstelling:

instagramView full post on Instagram

GEFELICITEERD!

3 november 17.07 uur:

Niet alleen Gigi Hadid mag in dé Victoria’s Secret Show, die op 10 november aanstaande plaatsvindt, in bedazzled ondergoed handkusjes uitdelen op de catwalk (zie hier het schattige filmpje van Gigi’s reactie toen ze het goede nieuws van VS te horen kreeg), maar ook haar beste vriendin Kendall Jenner is voor het eerst van de partij, zo weten oa WWD en Hollywoodlife.com vandaag te melden.

En daarmee kan de langste Kardashian/Jenner-zus ook het laatste open hokje op haar modellen-CV (van Chanel-catwalks tot Balmain X H&M-shows en van giga modecampagnes tot covershoots) afvinken. Hadden we al gezegd dat ze nog maar twintig is geworden vandaag?

Van Kendall hebben we nog geen hysterisch blije bevestiging op laten we zeggen Instagram of Snapchat kunnen vinden, maar als het nieuws waar is, zal dat vast niet lang meer op zich laten wachten.

Wat overigens WEL zojuist bevestigd werd: Rihanna cancelt haar optreden voor de Victoria’s Secret-show. Samen met The Weeknd en Selena Gomez stond RiRi al weken geprogrammeerd als performer tijdens het Amerikaanse tv-spektakel, maar WWD weet te melden dat ze zich terug trekt. De reden: ze wil werken aan haar langverwachte album Anti. De een zijn nood is de ander zijn brood: Ellie Goulding werd direct naar voren geschoven als vervanger van Rihanna.

Deze Victoria’s Secret Angel mag de befaamde million dollar Fantasy Bra dragen dit jaar >