Over een paar dingen blijven we altijd wel schrijven: de eeuwige zoektocht naar de wardrobe essentials (blouse, colbert, spijkerbroek), of een legging nu wel of niet kan - en zo ja, waar en wanneer? - en over de jeans (altijd een goede keus). Waarom we dit aankaarten? Omdat Replay, evenals een paar andere jeanscollega's, is gekomen met iets wat deze drie eerdergenoemde met elkaar combineert. Als in: is het een broek? Is het een legging?

Hyperskin, noemt 't label het zelf. 'Designed for the studio and the street’, gemaakt van 100 procent natuurlijke lichte materialen. Mijn collega wist heel slim op te merken dat het misschien ook wel iets is voor op de redactie, of sowieso voor allerlei zittende kantoorberoepen. Omdat het de muffintop (heeft ze overigens niet, uiteraard) niet klemzet. Daar heeft ze een punt. Ikzelf dacht aan het besparen van tijd. Met de broek naar je werk en dan hoppa naar yoga-les. Dat klinkt misschien viezig, dat valt heus wel mee. Moet je ‘m alleen iets vaker wassen dan een reguliere jeans.

Hyperskin - misschien nog even nadenken over een handige term en dan iets anders dan jeanslegging, tregging, want dat is het niet - is verkrijgbaar in twee modellen; een super skinny five pocket en een yoga model. Ik zie nu steeds Gigi Hadid (die namelijk heel graag leggings draagt) voor me, maar model Irina Shayk laat hier zien hoe je de Hyperskin van Replay draagt.

youtubeView full post on Youtube