Was er eerst het gerucht dat Rihanna vanwege Kendall haar optreden tijdens de Victoria's Secret-show cancelde, nu doen een paar Victoria's Secet-modellen een boekje open over het supermodel. Tenminste, als we In Touch moeten geloven.

Volgens het tijdschrift was het allemaal niet koek en ei daar backstage bij de Victoria's Secret-show en lag vooral Kendall Jenner niet goed in de groep. Een insider vertelt aan het blad dat verschillende modellen (namen worden niet genoemd) het volgende gezegd zouden hebben:

'Most of the girls winked or high-fived when they passed each other on the runway. Nobody did that with Kendall. The other girls think that Kendall became a famous model solely because of her family.'

Een andere bron vertelt:

'Kendall is just not a nice girl. She’s getting a really bad reputation in the model world.'

Hmm... of we er iets van moeten geloven? Wij weten 't niet. Het zag er ander nog best gezellig uit daar achter de schermen:

instagramView full post on Instagram

Het is echter niet de eerste keer dat dit soort geruchten de ronde doen. Eerder waren er ook al verschillende verhalen over modellen die Kendall backstage tijdens New York Fashion Week aan het pesten waren, omdat ze vonden dat ze daar alleen was om haar familie. Kan best zijn, maar niet veel modellen kunnen zeggen dat ze zó over de catwalk gaan #justsaying: