Een nieuwe (korte) film over het leven van Gabrielle 'Coco' Chanel, laat dat maar aan Karl Lagerfeld over. Hij deed het eerder al met Keira Knightly in de hoofdrol, maar deze keer kruipt oogappel Kristen Stewart (gezicht van de nieuwe collectie) in de huid van de wereldberoemde ontwerpster.

'She can look like Chanel, and I wanted to show Chanel through all the decades of her life and the comeback in the 1950’s,' licht der Karl de keuze voor de actrice toe. Ook is er weer een rolletje weggelegd voor Geraldine Chaplin en de rest van de cast bestaat uit: Jérémie Elkaïm, François Marthouret, Amanda Harlech, Jamie Bochert, Jake Davies, Baptiste Giabiconi en Laura Brown.

De korte film over het leven van de designer zal onthuld worden op 1 december aan de bezoekers van the CHANEL Métiers d'art collection-show in Rome. Heel toepasselijk in legendarisch studio complex Cinecittà, de set van vele Hollywood blockbusters. Voor wie niet kan wachten - of voor wie gewoon héél benieuwd is naar Kristen als Gabrielle Chanel - zijn er vandaag alvast twee officiële trailers vrijgegeven:

youtubeView full post on Youtube

Even terugkijken: Once upon a time met Keira Knightly >