Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, morgen is het weer Wereld Aids Dag. Ben je lid van een ondersteunend goed doel of zet je je op een andere manier voor het bestrijden van Aids in? Kijk je misschien met een knoop in je buik naar de abri’s langs de weg en weet je het niet zo goed? Voor die laatste groep – en natuurlijk ook voor die anderen – heeft  Victoria Beckham twee mode-items ontworpen om aandacht te vragen voor het UNAIDS Global Plan om toekomstige HIV-infecties onder moeders en hun kinderen te voorkomen.

Victoria Beckham werd in september 2014 ambassadeur van UNAIDS. ‘This is the beginning of an important journey for me. As a woman and a mother, I have a responsibility to support other women. I am proud and honoured to be working with UNAIDS in this new role to help to raise awareness to support and empower women and children affected by HIV.’ Zegt ze over de samenwerking met het goede doel.

De items bestaan uit een T-shirt met een grafisch Wereld Aids Dag-logo en een gouden sleutelhanger voorzien van een subtiel Victoria Beckham-logo met Wereld Aids Dag-lintje.  

Het T-shirt kost € 110 en de sleutelhanger € 185. De items zijn te koop in Victoria’s flagship store op Dover Street 36 in Londen of via haar webshop
Uiteraard gaan alle opbrengsten naar UNAIDS.

Metal, Nickel, Steel, Keychain, Kitchen utensil,

Victoria en David Beckham gingen in matching zwarte pakken over de rode loper van de British Fashion Awards >