‘Cam-er-on! Cam-er-on! Cam-er-on!’ Twaalf tot achttien-jarig vrouwelijk Milaan dromde gisteren samen voor de deuren van de venue waar de Calvin Klein menswear show werd gehouden tijdens de mannenmodeweek aldaar. En nee, niet om een glimp op te vangen van beroemde modejournalisten. Of in de hoop te worden gekiekt door Scott ‘The Sartorialist’ Schuman.

Ze stonden – achter dranghekken, ja, zo erg was het – vurig te hopen op een selfie, danwel aanraking, oké dan in ieder geval een glimp – van Cameron Dallas, die was uitgenodigd om op de front-row plaats te nemen.

instagramView full post on Instagram

 
Maak je niet druk. Wij wisten ook precies niks van deze knaap. Maar compleet uit de lucht gevallen komt de 21-jarige pubermagneet toch ook niet helemaal, zo blijkt na een nadere inspectie. Daarom: 7 dingen die je moet weten over Cameron Dallas:

1. Cameron is een Vine-sensatie. In 2013 startte hij met het plaatsen van korte filmpjes op dit kanaal waarin hij pranks uithaalde met vrienden en familie.
2. Hij heeft inmiddels meer dan 8 miljoen volgers op Vine, wat hem het op tien na meest gevolgde account oplevert.
3. Op Instagram en Twitter doet-ie het ook ‘lekker’, met respectievelijk een dikke 8 miljoen en meer dan 5 miljoen volgers.  
4. Maar Cameron kan ook acteren. Zo had hij oa rollen in de film Expelled (2014), de NBC thrillerserie American Odyssey (2015) en de rolprent The Outfield (2015).
5. Én hij kan dus ook nog een aardig moppie rappen (wordt het al irritant?). In april 2015 bracht hij zijn debuutsingle She Bad uit.
6. Cameron is half Schots, kwart Mexicaans en kwart Duits. Maar woont in Californië.
7. Gelukkig zet de smarty pants zijn bekendheid niet alleen in om fashion shows plat te leggen. Hij komt ook op voor kinderen in nood, en roept zijn volgers op to help him help:

En die honderden fans daar buiten in de kou in Milaan?

 
Die kregen, zoals het een ster betaamt, een zwaai vanaf het balkon:

Building, Fixture, House, Balcony, Signage, Baluster, Handrail, Stairs, Sash window,

 
Ja, modeontwerpers die wat extra media-aandacht willen voor hun fashion week-show weten inmiddels wie er bovenaan de gastenlijst moet komen te staan...

 
Hier is een eerste blik op Kendall & Kylie's ontwerpdebuut >

Foto's: Instagram & Getty Images