Het Londense Pepe Jeans lanceert vandaag de nieuwe campagnevideo voor spring/summer 2016. Geen mega opsmuk, gewoon heel sec: jeans, witte achtergrond, vrouw en man. Nou ja, Pepe Jeans dus en de man en de vrouw zijn de ultra knappe Georgia May Jagger (een soort goddelijk kruising tussen Lara Stone en Kate Moss) en male model Simon Nessam, die onlangs ook al schitterde voor #Mycalvins tezamen met Kendall Jenner.

Georgia en Simon vertellen in de video hoe zij zich klaarmaken voor een avondje uit. We leren dat Georgia zich binnen 15 minuten klaar kan maken – afhankelijk van of ze gedoucht heeft te ja of te nee. En – en daar werden we dan heul blij van – dat ze van Biggie en Lil’Kim houdt. Op de vraag wat ze het liefst draagt, antwoordt Georgia: ‘Something that feels good.’ Waarna ze behoorlijk ondeugend glimlacht. Op de vraag wat ze nooit zou doen, zegt ze dan ook nog eens: ‘There’s nothing I would never do.’ Wederom die glimlach.

Vervolgens gaat de aandacht van hoofd naar bikinitop en dan… tja… Nou ja. Die jeans dus. We adviseren je voor de antwoorden van Simon het filmpje te bekijken. Want sorry; Georgia was on our mind

Gaat-ie.

youtubeView full post on Youtube