Anna Ewers is de naam. Het Duitse model, dat du moment – het valt misschien wat minder op omdat de aandacht zo op bovengenoemd duo is gevestigd – de ene na de andere show loopt in New York, het lievelingetje is van Alexander Wang en niet voor niets in december de award voor Model of the Year 2015 in handen gedrukt kreeg.

instagramView full post on Instagram

 
Kortom: Ewers is booming. En dat weet ook Zalando. Voor een hagelnieuwe campagne, gericht op athleisure – de trend waarbij sportswear, daily wear wordt, zowel op de catwalks als op straat – proberen Zalando en Anna onder het mom ‘Breng je stijl in beweging' mensen te stimuleren om een actievere lifestyle aan te nemen. Goede zaak natuurlijk. En ze krijgen daarbij hulp van beroemde dansers iDance Mikey en de nog piepjonge Lil Phoenix (check haar Instagramaccount!), die ook te zien zijn in de commercial.

Net als de voorgaande campagnevideo’s (de Are You Ready-campagne met Arizona Muse, waarvoor we voor de lancering nog naar Berlijn togen en de geniale Wherever You Are-campagne voor Topshop X Zalando met Cara Delevingne) speelt de commercial zich af in de herkenbare witte box (een geinige verwijzing naar een Zalando-pakketje), en deed Gordon von Steiner de regie.

Genoeg gepraat, tijd om te kijken (én te gaan bewegen – in de juiste outfit uiteraard). Hier zie je hem als eerste: