Nog een ontwerper die ons leven net iets makkelijker maakt. Zoe Karssen slaat met Daphne Groeneveld de handen ineen voor een active wear luxelijn. De ontwerpster zag al eerder een verschuiving van sportswear naar daywear; we dragen onze sportkleding niet alleen in de sportschool, maar de hele dag door. En wilde inspringen op de vraag om sportkleding net iets geschikter te maken voor andere activiteiten – bijvoorbeeld een lunchafspraak.

Clothing, Shoulder, Brassiere, Waist, Joint, Human leg, Style, Knee, Trunk, Abdomen,

 
X GROENVELD 
Volgens Zoe Karssen is niemand minder dan Daphne Groeneveld geschikt als ambassadeur voor de capsulecollectie. Als topmodel zijnde weet Daphne als geen ander dat gezond leven, goed eten en dagelijks sporten heel belangrijk is. Daarnaast hopt ze van sportschool naar casting, waardoor Daphne meteen dé doelgroep is waar Karssen naar refereert. Leuk om te weten: niet alleen is Daphne het gezicht van de collectie, ze was ook nauw betrokken bij het ontwerpproces.

Zoe Karssen X Daphne Groeneveld is vanaf 1 maart te koop bij de hagelnieuwe Zoe Karssen store aan de Reestraat nummer 9 in Amsterdam en verder exclusief bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Human leg, Joint, Knee, Fashion model, Thigh, Fashion, Model, Long hair, Blond, Flash photography,
Arm, Hairstyle, Brassiere, Waist, Navel, Chest, Abdomen, Trunk, Stomach, Beauty,

 
Deze ontwerpers gaan het helemaal anders aanpakken >