Niet alleen komt Burberry natuurlijk uit Adele’s Hometown (heb je ‘m?), het modehuis staat er ook om bekend immer de link tussen mode en muziek te leggen. Vaker opkomend talent zoals Jake Bugg of Tom Odell dan muzikanten van Adele-formaat, dat moet gezegd, maar hé, wat is er nou betere reclame dan de best verkopende artiest ter wereld in je kleding de wereld over te laten gaan?

Psies.

En zo geschiedde dat Adele gisteravond in deze jurk met lange mouwen en handgeborduurde pailletten op het podium stond, die Christopher Bailey speciaal voor haar ontwierp:

instagramView full post on Instagram

 
‘It is a huge privilege to work with Adele,’ liet Bailey weten. ‘She is an incredible artist who I admire enormously for her approach to life, her sense of fun, her innate style and her massively powerful and moving voice and performance.’

Hear, hear.

Uit enthousiasme gaf Burberry ook nog een foto vrij van de originele schets van de jurk:

 
Als we de recensenten moeten geloven is Adele’s 25-tour ‘iedere cent waard’ (- The Telegraph) dus dat belooft wat voor wie een kaartje heeft weten te bemachtigen voor het optreden op 1 of 3 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam.

https://media.giphy.com/media/OkvCHsT9Oeji8/giphy.gif

 
Rest ons nog je te verblijden met het toetje: een compilatie van sneak peeks gefilmd tijdens Adele's optreden in Belfast gisteravond. Graag gedaan: