Modeontwerpster Ilja Visser heeft laten weten te stoppen met haar ready-to-wear lijn Ready to Fish. In 2010 opende ze haar pand aan Prinsengracht die nu dus zal sluiten.

INTERNATIONAAL
In 2009 startte Ilja haar gelijknamige modehuis Ilja Visser Group met als doel een internationaal label te leiden inclusief kleding, schoenen, tassen en parfums. Het beëindigen van Ready to Fish betekent niet dat deze droom ten einde is.

HAUTE COUTURE
Ilja Visser zal zich nu meer gaan focussen op haar couturecollectie. Afgelopen januari showde de modeontwerpster voor de tweede keer als member invitee op de officiële kalender van het Chambre Syndicale de la Haute Couture en was het de vierde keer dat ILJA haar couture collectie in Parijs showde.

Het défilée van ILJA’s spring/summer 2016 Haute Couture collectie ‘ASSIMILA’ in het Palais Vivienne was een ode aan eigentijdse vrouwelijkheid. Ilja wilde een meer vrouwelijke kant toevoegen aan haar kenmerkende stijl – sculpturale ambachtelijke couture met een moderne twist – door middel van zachtere vormen, texturen en kleuren

youtubeView full post on Youtube

Heet nieuws voor de 'vollere'man. >