Jennifer Lawrence, Emma Watson, Rihanna, Olivia Palermo… allemaal hebben ze een paar in hun sieradenkist: Diors iconische Tribales-oorbellen die eind 2013 werden gelanceerd en meteen razend populair bleken. De oorbellen met een kleine parel voor en grote parel achter kregen al snel vele nieuwe uitvoeringen, en die voor 2022 is om van te smullen.

Snoeperige kleuren van Dior

Haast letterlijk, want de Dior Tribales-oorbellen zijn in snoeperige kleuren als oranje, blauw, geel en roze gegoten. De nieuwe creaties voor de oren zijn het resultaat van uniek vakmanschap en bestaan uit transparante hars. De oorbellen zijn vervaardigd in Florence, Italië en dragen eveneens de welbekende initialen 'CD', in het goud.

Artikel loopt verder onder de foto.

dior tribales oorbellen
Dior

Mix-and-match de oorbellen zoals je wil, want ze worden vaak door modemensen zowel als een paar of slechts in één oor gedragen.

Benieuwd hoe die prachtige oorbellen worden gemaakt? In de speciale onderstaande 'savoir-faire'-video kun je zien hoe de Dior Tribales tot stand komen in het atelier. Je koopt de nieuwe Dior Tribales-oorbellen nu hier voor € 450.

youtubeView full post on Youtube