1. De meerderheid van je kleding is crèmekleurig, dan wel wit, grijs of zwart. Met misschien hier en daar een verdwaald marineblauw of roze item ertussen.

2. Je draagt veel dingen met plooien, ruches en shirts met schattige details waarvan je het idee hebt dat mensen het niet zo gepassioneerd waarderen als jij dat doet. Hard, maar waar.

instagramView full post on Instagram

3. Je probeert ook wel eens iets anders en wandelt af en toe een andere keten in, maar eigenlijk kom je uiteindelijk datgene wat je zoekt toch altijd pas bij Zara tegen.

4. Je snapt nog steeds niet waarom sommige dingen bij Zara zo aangenaam goedkoop zijn en anderen ZO. VERDRAAID. DUUR. Ben je net een designer winkel binnengestapt of is deze spijkerbroek gewoon écht € 50 duurder dan die andere?

5. Je hebt je erbij neergelegd dat je nooit die Zara-items die je op een blogger, website, magazine zag, in de winkel gaat tegenkomen.

6. Je vrienden vragen je al niet meer waar je leuke nieuwe rokje van is, en gaan er standaard vanuit dat je volledige garderobe er vandaan komt.

7. Mocht iemand het toch aan je vragen, antwoord je liever met 'ooh, zo'n klein Spaans boetiekje'.

8. Een aantal van je beste items kwam uit de sale-hoek. Can you get a whoop whoop voor Zara's sale?

9. Je bent meer dan eens voor een Zara-medewerker aangezien en gevraagd waar jouw truitje hangt. JA, DIE KOMT VAN HIER MAAR DAAR GAAT HET NU NIET OM.

10. Je gelooft vol overgave in cropped jeans en asymmetrische tops. It just comes with the Zara way of life.

11. Je HOUDT van een streepshirt. En polkadots. En bloemen. Eigenlijk gewoon prints in het algemeen.

12. Je durft zelfs te zeggen dat zo'n 70 procent van je garderobe van Zara komt. En hetzelfde percentage van je salaris eraan opgaat.

13. Kunnen we het nog even hebben over hoe goed de schoenen zijn? Zo. Goed.

14. Je hebt altijd een vaste route die je afloopt in de winkel en als je daar een keer van afwijkt maak je je zorgen dat je iets gemist hebt. Die ene jas van die blogger bijvoorbeeld.

15. Maar ondertussen maak je je vooral druk over het feit dat nog niemand iets heeft gezegd over die grappige knoopjes op je nieuwe jurk...... die je eigenlijk alleen om die reden hebt gekocht.

16. Zelfs wanneer je vijf keer meer hebt uitgegeven dan je jezelf had voorgenomen, verlaat je de winkel altijd balend dat je niet nog meer hebt meegenomen.

17. Ach, eigenlijk schaam je je niet eens meer voor je Zara-verslaving. LONG LIVE THE OBSESSION.

Bron: Cosmopolitan