De zangeres verscheen (net als Blake Lively) solo op het MET Gala in een enorm strakke latexjurk van Givenchy. Waarom Jay Z er niet bij was, is onbekend, maar uiteraard begon de geruchtenmolen meteen overuren te draaien. Zit het dan tóch niet goed tussen de twee? Nah. Wellicht bleef Jay gezellig bij Blue Ivy die avond. Of waren ze tóch een beetje huiverig voor dié inmiddels beruchte lift in het MET - weet u nog, twee jaar geleden?

Terug naar Beyoncé en haar waanzinnige outfit. Het thema van het MET Gala gisteravond was Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, dus celebrities probeerden er allemaal zo supersonisch mogelijk uit te zien.

Clothing, Hair, Face, Nose, Hairstyle, Flooring, Trousers, Shoulder, Coat, Dress,

Beyoncé vertelde aan Vogue.com dat deze jurk een stuk makkelijker aan te trekken was, dan de Givenchy-outfit van vorig jaar. En dat wil wat zeggen, als je deze body-con jurk ziet...

Event, Coat, Suit, Carpet, Formal wear, Dress, Flooring, Curtain, Ceremony, Blazer,

Dat het tussen Jay Z en Beyoncé verder wel weer goed zit, bevestigt een insider nog maar eens aan E! News. Jay was zelfs betrokken bij het maken van Lemonade:

'Jay was involved in the creation of Lemonade and knew every song Bey was going to release. He knew the lyrics; he knew the implications. He had to approve the songs before release. . . Jay is all about self-expression, so he gets it.'

Bekijk hier Blake Lively en haar baby-bump op de rode loper van het MET Gala 2016 >