Baal je nog steeds dat je vorig jaar die te gekke Creepers van Rihanna voor Puma niet hebt kunnen scoren? Welnu, dan hebben we goed nieuws. De zangeres komt namelijk volgende week al(!) met drie nieuwe versies.

Even een kleine terugblik. Vorig jaar werd bekend dat Rihanna de nieuwe creatief directeur en brand ambassador van Puma werd. En dat heeft het merk geen windeieren gelegd. Alles (ALLES!) wat RiRi maakt, is binnen no-time uitverkocht en Puma staat officieel weer met het vlaggetje HOT op de modekaart.

De grootste hit van Rihanna so far: de Creepers (de bekende Puma-schoen, maar met een dikkere zool), waar ze vorig jaar mee op de proppen kwam. Tijd om dat succes deze lente en zomer dus eventjes dunnetjes over te doen.

BASKET CREEPER GLO & ZWART SATIJN
RiRi en Puma komen met drie versies in drie gloednieuwe kleuren. Er zitten weer twee suède Creepers in de collectie, een groene met bordeauxrode Creeper en een zwarte satijnen(!) Creeper. Maar er is ook een nieuwkomer: de 'Basket Creeper Glo', een all-white Creeper in shiny leer. Wow. Bij alle Creepers zitten daarnaast twee soorten veters (waxed en één met gouden linings) en een FENTY PUMA by Rihanna schoenentasje.

Bekijk hieronder de eerste foto's van het must-have schoeisel:

Footwear, Brown, Light, Athletic shoe, Carmine, Sand, Tan, Grey, Beige, Walking shoe,

De Creeper van Rihanna voor Puma komt volgende week, op 26 mei, uit. Je kunt ze via puma.nl en de Puma-winkels scoren, maar ook bij ETQ, Baskèts, No Boys Allowed, Re-Issue, Woei en Hunting and Collecting.

Dat wordt hollen!