'De nieuwe Sylvie Meis'? Welnee. Anna Nooshin is Anna Nooshin; blogger, vlogger, tv-persoonlijkheid, ondernemer en auteur. Een influencer kortom, die weer iets totaal anders met het lingerielabel doet. Een collectie maken waarvan je – niet gelogen – ieder item wil hebben, om maar iets te noemen.

Vandaag werd-ie onthuld tijdens een lanceringsfeestje waarbij alles klopte; locatie, aankleding, mensen, happen en drankjes. Plus hé, meteen een eerste blik in Anna's nieuwste boek, vers van de pers.

Hunkemöller noemt Anna Nooshin X Hunkemöller haar ‘eerste exclusieve social influencer-collectie’. Goeie zet, types zoals Anna, met een eigen stijl én een trouwe achterban, zijn goudklompjes. En – heel handig – meteen het gezicht van de collectie, wat in dit geval prachtige foto’s opleverde.

Nose, Lighting, Textile, Bed, Human leg, Bedroom, Bedding, Comfort, Linens, Bed sheet,

 
In de bohemian collectie: verschillende body’s van delicaat kant met geborduurde bloemen, sexy lingeriesetjes met grafische cut-outs en nachtkleding bestaande uit een top, kimono en broek – eigenlijk te mooi om alleen binnenshuis te dragen.

‘Ik geloof dat het zijn van een vrouw over contrasten gaat, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid en het gevoel geïnspireerd te worden door de wereld om je heen,’ licht Anna toe. ‘Mijn doel voor deze collectie is om je sexy en sterk voelen, met fraaie details, delicate veters en de beste materialen die we konden vinden.’

Shoulder, Waist, Undergarment, Thigh, Shorts, Abdomen, Lingerie, Beauty, Window covering, Brassiere,

 
De collectie is overigens echt niet alleen bedoeld voor de petites onder ons. Maten lopen van XS tot XL en cupmaten van A tot E. Net zo fijn: prijzen zijn – voor zulke luxe lingerie – zacht; variërend van € 14,99 tot € 44,99.

Dit is een afbeelding

 
Fans moeten nog even geduld hebben. Anna Nooshin X Hunkemöller zal exclusief online verkrijgbaar zijn als pre-sale vanaf 16 augustus en ligt vanaf 21 augustus in de winkel.

Dat tweede boek daarentegen, On Life, dat is as we speak te bestellen (vanaf morgen in de winkel).

Arm, Mouth, Hand, Photograph, Style, Monochrome photography, Beauty, Monochrome, Youth, Black,