Slechts een paar weken geleden - aan het einde van het Calvin Harris-tijdperk - maar dat wisten we toen nog niet - zat TayTay nog vol overtuiging in haar goth chick-fase. De lippen werden donkerpaars gestift, de manen in de bleek gedoopt...

instagramView full post on Instagram

 
Maar de dj was de laan nog niet uitgestuurd (nou ja, volgens de woordvoerders dumpte hij haar) of een nieuwe liefde diende zich aan. Lees: de ideale man voor een fling ter beider promotie - want dát #HiddleSwift één grote show is, daar mag geen verwarring over bestaan. (Wijden we graag over uit, maar dan deden we hier en hier al - doen we nu dus niet.) Waar we het vandaag over willen hebben: Taylors stijl, die net zo veranderlijk is als haar keuze voor mannen. Want Calvin Harris was zoals gezegd koud van haar Instagramfeed verwijderd, of Tom Hiddleston stelde haar al voor aan zijn moeder. En dat ging gepaard met een geheel nieuwe garderobe.

Enter preppy-Taylor.

Het begon allemaal met onderstaande foto, Taylors eerste Instagrampost sinds de break-up met Calvin Harris, waarop paarse lippen alweer plaats hadden gemaakt voor 'gewoon' rood, de jurk een brave bruiloftsrobe is, en de haren alweer een stuk minder peroxideblond lijken dan de week ervoor.

 
We verdenken Taylor er zelfs van het liefst direct van die rockchick-coupe af te zijn gekomen, maar hé, gebleekte haren laten zich minder snel omturnen dan een gebroken hart van Taylor Swift.

In rap tempo zette de metamorfose door. Jurken werden braver. Schoenen platter. Ja, zelfs degelijke kaplaarzen werden uit de kast getrokken voor tripjes in de Britse natuur.

 
Eén 4th of July-weekend later, en Taylor Swift IS Tom Hiddleston. Huup huup, barbatruc.

En dat zette ons aan het denken... Precies hoe Harry Styles en hoe Joe Jonas en hóe John Mayer is Taylor Swift in het verleden eigenlijk geweest? Een kort maar krachtig onderzoekje bewijst: Taylor is een boyfriend-stijlkameleon van heb ik jou daar. 

Naast Joe was ze de highschool sweetheart die zijn glanspak complimenteerde...

Fashion accessory, Party, Fashion, Youth, Friendship, Flash photography, Brown hair, Chest, Blond, Tie,

 
... ze had zowat Harry's zusje kunnen zijn...

Clothing, Footwear, Human body, Trousers, Denim, Winter, Jeans, Textile, Jacket, Outerwear,

 
... en naast John Mayer was ze de all black errrthing rock chick (hetzij met pijpenkrullen) die hij nodig had (of nou ja, als je een vrouw bent en beroemd, is John al snel tevree, maar op 't plaatje zag het er goed uit).

Hair, Face, Ear, Hairstyle, Jewellery, Jacket, Style, Black hair, Fashion, Necklace,

 
Wij kunnen niet wachten tot het uitgaat met Tom en Robert 'oorpiercing' Pattinson zich aandient...

Voor het overzicht: ALLE exen van Taylor Swift op een rij >