De 41e editie van Modefabriek is er een die de boeken ingaat. Onder de noemer ‘More than Mode’ is de modevakbeurs er dit keer meer dan ooit niet alleen voor mode-incrowd, maar voor íedereen die op zoek is naar inspiratie en de nieuwste trends. Van aanstormend talent tot door de wol geverfde professional.

10 & 11 juli staat het te gebeuren, daar in de RAI in Amsterdam. Twee dagen vol merkpresentaties, product launches, modeshows, exposities, seminars, workshops, shoppings en ja, wat eigenlijk niet. Een van de highlights dit seizoen? De zogeheten Summerschool, een nieuw initiatief om ook kersverse graduates en andere starters in het vak te laten delen in alle kennis en expertise die Modefabriek ieder seizoen weer in huis haalt.

BACK TO SCHOOL
David Shah, trend forecaster en magazine publisher, geeft als onderdeel van de Summerschool zijn visie op de toekomst van activewear in mainstream fashion. Waarom Nike de nieuwe Prada is. Maar ook: waarom zijn mannen de nieuwe pin-ups in fashion? Daarnaast geeft oa ook Peter Leferink (curator van het FashionWeek Nederland ‘Future Gen’-programma) een masterclass en komen style tribes en street trends aan bod in de lezing van the Art Comes First’s Sam Lambert en Shaka Maidoh samen met Denham design director Liam Maher.

Hier lees je er alles over, en kun je je ook inschrijven voor de Summerschool. En het leuke is, wij mogen één lezer (met vriend of vriendin) blij maken met gratis toegang tot een van de masterclasses. Om kans te maken vul je dit formulier in en hou je je mailbox op 8 juli scherp in de gaten. Dan krijgt de winnaar persoonlijk bericht.