Yup! Vandaag is het zover, de allereerste beelden van de aanstaande designercollectie van Kenzo en H&M zijn vrijgegeven.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het betreft lookbookbeelden en bovenstaande is numero één. Hieronder vind je 'de rest':

instagramView full post on Instagram

Dat we dierenprints konden verwachten werd al duidelijk na de aankondiging van de designer-collab. Maar de Zweedse keten en het Frans-Japanse modehuis, waar ontwerpersduo Carol Lim en Humberto Leon de scepter zwaait, gaan all the way dierenrijk.

Op de lookbookbeelden zijn diverse artiesten, jonge creatieven en activisten te zien, zo meldt H&M in een officieel persbericht. Onder wie Amy Sall (student en activist uit New York en oprichter van SUNU: een collectief waar nationale en internationale Afrikaanse issues aan de kaak worden gesteld). En dan zijn er Juliana Huxtable (28 jaar, artiest, dichter en dj uit New York), Ismaya Ffrench (visagist in Londen en lid van het creatieve collectief Theo Adams Company) en Oko Ebombo (muzikant, performer en voorman van de band 19 uit Parijs).

Fotograaf van de kiekjes was Oliver Hadlee Pearch, maar meer dan dit doen zowel H&M als Kenzo nog niet uit de doeken. Op naar de volgende teaser zullen we maar zeggen...

Donderdag 3 november is overigens D-day. Dan ligt de collectie in de schappen van geselecteerde H&M-winkels.