De volgende stap in de denim evolutie

Merken blijven volop in ontwikkeling om steeds betere, milieubewustere en comfortabelere denim te ontwikkelen. En dus is er denim die water afstoot, denim die is gebreid en draagt als joggingstof, gerecycelde denim, etc etc.

Pasvorm als specialiteit

Waar Liu Jo zich hierin onderscheidt, is de pasvorm. Uiteindelijk willen we allemaal een spijkerbroek waarin onze vormen zo goed mogelijk uitkomen. Hallo Bottom Up Amazing Fit.

Shoe, Jeans, Shoulder, Joint, Denim, High heels, Waist, Style, Knee, Fashion model, pinterest
Karlie Kloss is het gezicht van de nieuwe Liu Jo campagne en laat zien hoe mooi de Amazing Fit zit

De Bottom Up Amazing Fit is te danken aan de ultracomfortabele ISKO Blue Skin™-technologie. Deze jeans is ontworpen om vrouwelijkheid te vieren, de schoonheid te omarmen en ieder figuur op een elegante manier te flatteren.

Push-up voor je billen

De jeans is enorm flexibel en soepel (neem voorgoed afscheid van striemen op de heupen en druk rondom de knieën als je een skinny jeans draagt) en heeft het Bottom Up effect. Hij gaat naar je lichaam zitten als een tweede huid en benadrukt je curves. Het bi-tech materiaal, dat in de jeans verwerkt is, geeft steun en structuur aan het vrouwelijke figuur. Het dragen van jeans was nog nooit zo fijn. En mooi!

Zoek niet verder

Dus zoek je een vrouwelijke, elegante jeans, check dan Liu Jo. De Bottom Up Amazing Fit wordt uitgevoerd in twee stijlen: Divine (high rise skinny jeans) en Magnetic (medium rise slim jeans). Beide uitvoeringen bieden een fantastische fit, ultiem draagcomfort en garanderen de verleidelijke vrouwelijke uitstraling waar Liu Jo bekend om staat. De Bottom Up Amazing Fit is verkrijgbaar in drie wassingen: Celebration (donker), Exciting (medium) en Sharpen (licht).

Bekijk 'm hier in actie:

youtubeView full post on Youtube