Luxe accessoires, sieraden van iconische merken, kleding van de grote modehuizen en ontwerpers: je vindt het binnenkort allemaal op één adres. Bij elkaar opgeteld een whopping 7000 vierkante meter grote modehemel, splinternieuw in de Bijenkorf Amsterdam.

Product, White, Style, Metal, Black, Grey, Bag, Iron, Shoulder bag, Leather, pinterest

De highlights

> Een Nederlandse primeur: een eigen shop van Céline.

> Gucci opent met het nieuwste concept van Allessandro Michele.

> Tiffany & Co. opent in september, Cartier volgt begin november.

Footwear, Product, Brown, Shoe, White, Logo, Light, Khaki, Tan, Carmine, pinterest

D

De cijfers

Op de tweede etage vind je 1000 vierkante meter designermerken en meer dan 5000 verschillende stukken waaronder – naast Céline en Gucci – ontwerpen van Balenciaga, Chloé en Alexander McQueen. Op de derde etage 1300 vierkante meter designerschoenen van onder andere Givenchy, Gucci, Tod's en Maison Margiela.

5000 accessoires van meer dan 40 merken, waaronder die van luxehuizen als Bottega Veneta, Dior en Prada en vernieuwde shop-in-shops van onder meer Louis Vuitton, Hermès, Salvatore Ferragamo en Gucci.

Het online designer aanbod

Het aanbod online is ook uitgebreid met meer designer merken zoals Alexander McQueen, Anya Hindmarch, Marni, Victoria Beckham, Versace, Stella McCartney, Kenzo, Peter Pilotto en Proenza Schouler. Voor de heren is het aanbod o.a uitgebreid met Alexander McQueen, Lanvin, Dsquared2, Paul Smith en Z Zegna. Dit aanbod zal nog verder worden uitgebreid. Ontdek het aanbod op deBijenkorf.nl.

Save the date

Op 10 en 11 september wordt de opening van de nieuwe afdelingen gevierd met allerlei evenementen. Ben je Privilege-member van de Bijenkorf? Dan kun je naar de modeshow op 11 september in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Meer info via debijenkorf.nl/evenementen

Sponsored by de Bijenkorf