Wie houdt er niet van webshopwalhalla Asos? Precies, niemand. Daarom hebben wij de handigste hacks voor je op een rij gezet om zo fijn en zo goedkoop mogelijk te shoppen bij je favo online shop. You're welcome.

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Soms heb je echt geen zin in nóg meer mail in je inbox. Maar in de Asos-nieuwsbrief staan hele goede aanbiedingen en kortingen. Wie wil dat nou niet?

2. Gebruik de 'Save For Later' knop

Zo kun je iets wat je graag wil, 'bewaren' en hoef je het niet meteen te kopen. Als je dan een week later toevallig een kortingscode krijgt toegestuurd van Asos, kun je deze items zo afrekenen.

3. Vul al je informatie in

Want als je jarig bent, krijg je van Asos een fijne kortingscode. Happy birthday to you.

instagramView full post on Instagram


4. Student? Geluksvogel!

Asos geeft studenten 10% korting, dus laat altijd weten dat je student bent (dit kan linksboven op de site). Dat is snel verdiend.

5. Lees alle informatie goed door

Asos geeft altijd veel informatie over het product, maar ook over de modellen: bijvoorbeeld hoe lang ze zijn. Zo kun je kijken welke maat jou het beste past. Ook kun je op View Catwalk klikken. Zo zie je hoe het product eruit ziet als het model ermee op de catwalk staat. Zo koop je nooit iets wat je toch niet echt leuk vindt en dat bespaart een hoop geld.

Extra tip:

Asos voegt elke ochtend en elke avond nieuwe items toe aan de site. Dus in plaats van de hele dag door de site af te speuren, kun je beter 's avonds en 's ochtends even kijken. Klik dan op new in en op back in stock om zo meteen alle nieuwe items te zien. Ideaal.

Van: Cosmopolitan US