Bij shapen denk je misschien in eerste instantie aan het beautygeheim van de Kardashian-zussen, waarbij je met verschillende tinten make-up een heel andere vorm van je gezicht creëert. Maar wist je dat je je lichaam ook kunt shapen?

Niet met make-up, maar wél met de juiste kleding - en dat begint natuurlijk met lingerie. Want laten we eerlijk zijn: als je de juiste lingerie draagt, voel je je zelfverzekerd en mooi.

En daar helpt Triumph je een handje bij. De Magic Boost-shapewear van het merk is gecreëerd om elke vrouw zich goed te laten voelen over haar figuur. De beha's zijn voorzien van Triumph's Magic Wire-innovatie, waarbij de beha's goede ondersteuning bieden zonder irriterende metalen beugel.

Er zijn drie verschillende shaping-mogelijkheden:

The Shape-up

Brassiere, White, Undergarment, Line, Black, Lingerie, Swimsuit top, Lingerie top, Swimwear, Undergarment, pinterest

Deze beha is perfect als je gezegend bent met een wat vollere buste. De cups zijn gevoerd (dus zitten heerlijk), maar hebben ook sexy kanten details. Plus: de beha is niet zichtbaar onder strakke kleding. Je kunt de Magic Boost Shape-up zowel traditioneel als racerback dragen, door de bandjes te kruisen.

The Push-up

Brassiere, Undergarment, Costume accessory, Lingerie, Black, Lingerie top, Design, Swimsuit top, Swimwear, Underpants, pinterest

De Magic Boost Push-Up geeft elke vrouw een boost, of je nou kleinere of grotere borsten hebt. Een beetje meer decolleté geeft je soms net wat extra zelfvertrouwen. Deze beha heeft geen overdreven push-up-vulling, maar een mooie verdeling van de opvulling in de cups . De cups zijn laag gesneden waardoor de beha perfect onder een LBD staat – ideaal voor de feestdagen dus.

The Lift-up

Brassiere, Undergarment, Lingerie, Costume accessory, Swimsuit top, Black, Lingerie top, Swimwear, Swimsuit bottom, Bat, pinterest

Last but not least: voor de kleinere borsten is er de Magic Boost Lift-up. Deze beha heeft geen push-up-effect, maar lift je borsten op een natuurlijke manier. Je looks worden dus extra benadrukt. Door de perfect voorgevormde cups wordt het volume aan de bovenkant opgevuld.

Bij alle Magic Boost-beha's zijn bijpassende broekjes verkrijgbaar die ook shapen. Alle sets zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en beige. Meer weten? Check www.triumph.nl en ontdek het Magic Boost-effect voor jouw cupmaat.