Update: woensdag 26 oktober @ 16.00 uur

Het nieuws dat Bella Hadid de casting van Victoria's Secret Fashion Show heeft doorstaan is bevestigd – door make-upartiest Vincent Oquendo dit keer. Bella zal op 5 december te zien zijn op het VS-plankier:

instagramView full post on Instagram

De foto van VS-medewerker Jen Waldman is inmiddels van Instagram verwijderd en haar account is ineens privé. Vreemd. Iemand z'n mond voorbij gepraat misschien?

Plus: Victoria's Secret heeft zojuist aangekondigd wie de Fantasy Bra zal dragen dit jaar… *tromgeroffel*… De eer is aan Victoria's Secret Angel Jasmine Tookes. De beha genaamd The Bright Night Fantasy Bra, ter waarde van een whooping $3 miljoen, is exclusief ontworpen voor VS door sieradenontwerper Eddie Borgo.

Originele bericht: woensdag 26 oktober @ 13.25 uur

Nog geen dag na het nieuws dat de Victoria's Secret Fashion Show eind dit jaar in het Grand Palais in Parijs zal plaatvinden (in plaats van aan de andere kant van de grote plas), heeft de lingerieketen alwéér een verrassende mededeling.

Of nou ja, mededeling... Eén van Victoria's Secret-stafleden postte een foto op Instagram met de tekst: 'One of us made the fashion show cut.' Op de foto is Jen Waldman samen te zien met Bella Hadid.

Lijkt dus een duidelijke zaak: Bella Hadid gaat haar debuut maken voor Victoria's Secret op de catwalk in Parijs, 5 december aanstaande. Een milestone op het cv van het 20-jarige model.

Zuslief Gigi – die vorig jaar haar VS-debuut maakte – postte begin deze week op Twitter nog deze cryptische post van haar zusje met het woord 'angel':

Kan geen toeval zijn, toch? Maar over of Gigi, na haar debuut vorig jaar, ook nu weer mag meelopen wordt (nog) niets gelekt...

Het grootste lingeriespektakel van het jaar vindt zoals gezegd plaats op 5 december (markeer die maar in je agenda), tot die tijd zullen er vast en zeker meer namen onthuld worden.

Gigi Hadid @ Victoria's Secret Fashion Show 2015pinterest
Getty Images
Gigi Hadid @ Victoria\'s Secret Fashion Show 2015