Learn from te best: het Deense stijlicoon en fashion director Pernille Teisbæk heeft vandaag haar allereerste boek gelanceerd met de beste tips & tricks op stylinggebied – Scandinavian style, welteverstaan.

De kledingstijl uit het Deense, Zweedse en Noorse straatbeeld heeft wereldwijd veel aanzien gekregen de afgelopen jaren. Scandinaviërs staan bekend om hun minimalistische stijl, onbetwiste gevoel voor smaak, vooruitstrevendheid op het gebied van design en alom coolness.

Zo ook Pernille Teisbæk. Met haar 'less is more-mantra' geeft de styliste en mode-expert de lezer een gids met essentiële items en stijlen van de Scandinavische mode. Verder geeft Teisbæk in haar boek advies op het gebied van androgyne en minimalistische trends, schotelt ze kleurencombinaties voor die veel gebruikt worden in Scandinavië, en ongewone mixen van materialen en stoffen – die dus juist heel lekker samengaan.

Maar ook concreet mode-advies, een praktische jeansgids, de do's & don'ts van Scandinavische mode, plus een Pernille's persoonlijke Top 10-lijst van Scandi-labels zijn in het 112 pagina's tellende boek te vinden.

'The book is actually for everyone, who wants to spice up their wardrobe and achieve the distinctly Scandinavian style,' aldus Pernille.

Je begrijpt: dit is het nieuwe must-have modeboek. Dress Scandinavian scoor je hier.

Dress Scandinavianpinterest
Pernille Teisbæk
Dress Scandinavian