The Weeknd heeft het er maar druk mee; hij heeft net zijn vierde langspeler Starboy uitgebracht, is geboekt als act voor de nieuwe Victoria's Secret Fashion Show in Parijs, klom eerder dit jaar achter de ontwerptafel voor Puma, runt zijn eigen platenlabel XO én gaat nu ook nog een samenwerking aan met Zweedse modegigant H&M.

instagramView full post on Instagram

De Canadese hit singer, wiens echte naam Abél Tesfaye is, verovert stukje bij beetje de wereld – en daar draagt een collectie voor H&M zeker ook een steentje aan bij.

The Weeknd zal het gezicht worden van de herencollectie Spring Icons Selected by The Weeknd. Een collectie die de 26-jarige vriend van Bella Hadid zelf heeft uitgekozen. Daar zit vast en zeker zijn signature bomberjack bij, gokken we zo.

Verdere details over de samenwerking houdt H&M nog even een voor zich. Wat we je wel kunnen vertellen is dat The Weeknds collectie donderdag 2 maart 2017 gelanceerd zal worden.

The Weeknd live zien?

Kan! Hij komt namelijk volgend jaar naar Nederland. Zijn Starboy: Legend of the Fall 2017 World Tour gaat van start in Zweden en reist vervolgens langs veertien Europese steden, waaronder Amsterdam. De kaartverkoop van zijn optreden in de Ziggo Dome op vrijdag 24 februari gaat deze vrijdag van start. Wees er snel bij.