Bella Hadid is het gloednieuwe gezicht van Nike, zo maakte het jongere zusje van Gigi Hadid gisteravond zelf via Instagram bekend:

instagramView full post on Instagram

En dat betekent dat we 2016 toch echt wel háár jaar mogen noemen. Een giga deal voor Calvin Klein, ambassadeursschap voor Dior Beauty, haar debuut in de Victoria's Secret-show eind deze maand, samen met haar zus Gigi en Kendall genomineerd zijn voor de Fashion Award én nu haar allereerste sportswear deal in de pocket.

Dít vergeten we dan gewoon even. Heus:

En iedereen weet: die sportswear deals zijn de minst lucratieve niet. (Gigi Hadid sleepte niet voor niets vorige maand nog een contract met Reebok binnen). En vaak komt er ook nog een fijne samenwerking uit voort, zoals Rihanna en Kylie Jenner bij Puma voor elkaar kregen.

Maar nu lopen we te ver op de zaken vooruit. Bella is in the end natuurlijk 'gewoon' een model en details over haar samenwerking met Nike moeten nog naar buiten worden gebracht.

Maar als wij Nike waren, dan wisten we het wel, Bella heeft immers het talent om eigenhandig sneakertrends op de kaart te zetten...