In maart dit jaar meldden we al dat Kris Jenner, Toni Garrn en vele anderen zich samen met dutchie Lara Stone onderdompelden in tulpen, kaas en klompen. Aanleiding? Lara was Frame Denims nieuwste campagnemodel. Én - zo blijkt nu pas - een aanstaande samenwerking tussen het Londen/Los Angeles denimmerk en de blonde Hollandse schone. Vandaag is die collectie ook daadwerkelijk out there. En hij is heerlijk Hollands nuchter.

Oprichters van Frame, Jens Grede en Erik Torstensson en Lara Stone gaan way back. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op St Lucia bijna tien jaar terug en de twee waren direct groot fan van haar natuurlijke en aanstekelijke nuchterheid. De collectie van negen stuks kreeg de werktitel 'if you ain't dutch, you ain't much', een behind-the-scenes grap op de set, maar eigenlijk stiekem ook de basis van deze capsulecollectie.

'Lara's idea was to create something that felt rooted in her Dutch heritage whilst evoking a sense of street/ sportswear.' Zo toetert het persbericht.

Ook zonder de campagnefoto's - overigens geschoten door Erik Torstensson zelf - te hebben gezien moet je als Hollander dus haast al direct fan zijn, maar natúúrlijk gaan we ze hier met je delen:

FRAME PRESENTS | LARA STONE, kom er maar in:

Trousers, Jeans, Denim, Textile, Photograph, Outerwear, White, People in nature, Style, Street fashion, pinterest
Lip, Sleeve, Photograph, Jacket, Style, Jaw, Fashion, Street fashion, Eyelash, Neck, pinterest

Mocht je het je afvragen: Já, dat shirt is een referentie naar Lara's liefde voor het Nederlands elftal. En oranje komt door middel van stiksels ook terug in de andere items:

Clothing, Sleeve, Outerwear, Jacket, Collar, Style, Street fashion, Fashion, Eyelash, Earrings, pinterest
Clothing, Ear, Hairstyle, Jacket, Sleeve, Forehead, Eyebrow, Collar, Style, Quiff, pinterest

Lara, mogen we je danken voor dit fijne beetje Hollands glorie? Bij dezen.

Lara's collectie voor Frame Denim is nu verkrijgbaar online én in 'soon to be announced specialty stores' in Lara's hometown Amsterdam. We houden je op de hoogte.