Ongeveer een maandje geleden zorgde Cara Delevingne voor het nodige speculatie-voer omtrent haar wel/niet verschijning in de lingerieshow van het jaar. Weet u nog, deze post met de uitnodiging van producer Ed Razek? De brief werd handig gebruikt om alle verhalen over haar zogenaamde afwijzing voor de show van 2014 (haar gezicht zou 'te pafferig' zijn) de kop in te drukken.

instagramView full post on Instagram
Human leg, Pink, Magenta, Thigh, Fashion model, Beauty, Fashion, Purple, Fashion show, Model, pinterest
Delevingne in 2013

Het model kon er destijds simpelweg niet bij zijn omdat ze elders aan het werk was. 'So allow me to extend the invitation once again,' besloot Razek zijn brief. 'If you're free on November 30, please join us in Paris. As always, we'd love to have you. No casting necessary!'

Een antwoord of ze ook daadwerkelijk op het plankier zou verschijnen bleef uit tot het showmoment zelf. Geen Cara. Waar ze wel was? Op de Malediven, met vrienden en familie, zo bleek uit de Snapchat van zus Poppy.

En, als we de social mediaberichten mogen geloven, heeft ze het enorm naar haar zin. (Then again, wie zou dat niet hebben, op de Malediven.)

IRINA SHAYK IN VERWACHTING

Wie wel op de catwalk verscheen en voor veel headlines zorgde, was Irina Shayk. Direct tijdens de show dacht men te zien dat het model en Bradley Cooper in blijde verwachting zouden zijn. De minuscule outfitjes verhulden niet genoeg en naar het schijnt is ze al in haar tweede trimester.

Grap van de week is wel dat niemand iets doorhad, daar bij die show. Achter de schermen niet, haar mede-modellen niet. 'Looking back, some of her outfits were less revealing in the stomach and seeing the news after the show, it made sense,' vertelde een bron backstage aan People. 'No one suspected backstage, that's for sure! She looked as beautiful as ever.'

Wij zouden zeggen: kijk en oordeel zelf nog een keer.

Clothing, Face, Head, Mouth, Human body, Fashion model, Dress, Costume, Beauty, Fashion, pinterest
Getty Images
Human, Lip, Skin, Human body, Shoulder, Joint, Red, Pink, Style, Fashion model, pinterest
Getty Images

Ondertussen hebben Mila en Ashton de naam van hun zoontje bekend gemaakt >

Van: ELLE US